Ruusuinen makuuhuone

20161025_104346_resizedPäivin asiakkaiden kodin remontti jatkui Marjan ja Arin makuuhuoneeseen, josta tulikin oikea ruusutarha. Kahdelle seinälle laitettiin Crispy Paper -mallistosta oleva harmonisen harmaa ruusutapetti, kuosi 525601 .

Ikkunaseinä rauhoitettiin yksivärisellä tapetilla, joka on Sophie Charlotte -mallistosta, kuosi 269245.hyvinkaa_makuuhuone_02hyvinkaa_makuuhuone_04Makuuhuoneeseen tuli uusi vaatekomero, Elfa Kirena Karisma Lumenvalkoisilla lasiliukuovilla. Tähän huoneeseen uusittiin myös parketti, joka on sama kuin olohuoneessa, eli Karelian Tammi Electric Light. Koska kaikki muut pinnat olivat valkoiset, uskalsi tapetin laittaa valoisaan tilaan useammalle seinälle. Näin makuuhuoneeseen saatiin enemmän ryhtiä.hyvinkaa_makuuhuone_03Suosittelen aina valitsemaan tapetin ensin ja miettimään vasta sen jälkeen, miten sen uskaltaa toteuttaa. Muiden pintojen tummuusaste vaikuttaa merkittävästi seinäpintojen toteutukseen. Kaikista tapettimallistoista löytyy aina sävyihin sopiva yksivärinen. Ja jos ei löydy, niin mallistoja on myös helppo sekoittaa keskenään, niin kuin Päivi teki tässä kohteessa.hyvinkaa_makuuhuone_05

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.