CREATIVE COLLAGE -tapettikollaasiarkki

KANSIUusi, mullistava tapa luoda näyttäviä, yksilöllisiä sisustuskokonaisuuksia kotiin, toimistoon, työpaikalle tai ihan mihin vain!

CREATIVE COLLAGE -tapettikollaasiarkkeja voit kiinnittää täysin omavalintaisesti joko puskuun, limittäin tai osittain päällekkäin seinään, kattoon tai muuhun tasaiseen, sileään pintaan.

RTV-valikoimassamme on kuusi eriaiheista, sisustuksellista vaihtoehtoa. Myyntipakkauksessa on 64 kpl yksilöllisesti kuositeltua kollaasiarkkia. Yhden arkin koko on 27,5 x 37,5 cm.

TYPO : kirjaimia, numeroita ja erilaisia näppäinmerkkejäTYPO2TYPO1MAPS: vintage-henkisiä ”vanhan maailman” karttojaMAPS2 MAPS1CITY: suurkaupunkien näkymiä ja houkuttelevia maamerkkejäCITY1 CITY2VW: nostalgisia volkkarikuvia vuosien varreltaVW2 VW1PAGES: Vanhoja sanomalehtiä koristaa nykytaiteen mestarin Marion McConaghien kiehtovat, raikkaat vintagetyylillä maustetut kuvat

PAGES1PAGES2COMICS: Värikkäitä ja lennokkaita sarjakuvalehtien kansia aina Batmanistä Supermaniin!COMICS6 COMICS1

Kuten kuvistakin käy ilmi, vain oma mielikuvituksesi on rajana luodessasi näyttäviä kuvakollaaseja!

Arkkien kiinnittäminen on helppoa, vaivatonta ja siistiä. Myyntipakkauksen mukana liisteripussi, joka sekoitetaan 1,6 litraan haaleaa vettä. Arkki liisteröidään kauttaaltaan tasaisesti ja annetaan vettyä kaksi minuuttia. Arkit kiinnitetään seinään tapetin tapaan. Mahdolliset ilmakuplat tasoitetaan ja ylimääräinen liisteri pyyhitään sienellä.

Näin helppoa ja nopeaa on luoda kotiin uusi, yksilöllinen tunnelma ja tyyli CREATIVE COLLAGE -arkeilla!

CC-typo lahti

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.