Kevätmessut 2018

RTV oli mukana viime viikolla Messukeskuksessa järjestetyillä Kevätmessuilla. Osastolla oli mukava tunnelma messujen aikana. Kevään uusimmat tapetit tulivat hienosti esille työnäytöksissä. Messuvierailla oli myös mahdollisuus päästä kokeilemaan tapetointia. Ihmiset olivat kovin kiinnostuneita ja ottivat ilolla vastaan kevään pirteät värit. Useille tuli yllätyksenä, miten laaja valikoima RTV:ltä löytyy toinen toistaan kauniimpia tapettimalleja. Suurta suosiota saivat Lucy In The Sky -malliston flamingo, papukaija sekä ihanat väririkkaat kukkakuosit. Passepartout sekä Sound of Colorin -perhoskuosit saivat myös ihastelua. Mieluisia mallistoja olivat myös Factory III, Kwai sekä Emilia.Mukavaa alkanutta kevättä!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.