Kodikkaasti vuokralla

Elämäntilanteen muuttuessa muutin vuoden lopussa vuokralle. Vuokranantaja oli oikein joustava ja ihana, hän antoi minun tehdä pientä pintaremonttia vuokra-asuntoon. Pintojen piti pysyä vaaleina ja asunnon valoisuus haluttiin säilyttää. Ikkunoita on kolmeen suuntaan ja kevätauringon paistaessa asuntoon tulvii upeasti valoa!Tapetiksi valitsin yhdelle seinälle lehtikuosin mallistosta Kwai (KWA101). Tapetin pohja on mattavalkoinen, jolloin kiiltävä lehden kuvio elää upeasti valon muuttuessa tilassa.Asunnossa on kaksi makuuhuonetta ja halusin antaa molemmille lapsille omat huoneet. Ei siis ollut muuta vaihtoehtoa, kun tuoda oma sänkyni olohuoneeseen. Tilanjakajaksi laitoin valkoisen läpikuultavan verhon ja näyttäväksi valaisimeksi valitsin Trio Lighting Leavy -valaisimen.Olohuoneessa on monta toimintoa, joten pidin huonekalut ja tekstiilit myös vaaleina. Piristevärinä olen käyttänyt petroolin ja vihreän sävyjä. Seinät maalasin Eurodecorin Sisäremonttimaalilla, sävynä Tikkurilan paperi F497.Aurinkoista ja mukavaa pääsiäistä!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.