Lucy in the Sky

Olemme saaneet Diek House Collection -toimitusmyyntiin pirtsakan ja värikkään Lucy in the Sky -malliston. Tässä mallistossa on käytetty runsaasti rohkeita värejä ja se onkin kaikkea muuta kuin tylsä! Vaaleat skandinaaviset sävyt ovat kääntymässä pikkuhiljaa rohkeampiin väreihin. Ja jos kuosit miellyttävät, löytyvät ne mallistosta myös beigen/harmaan sävyisinä.

Monet RTV:n myymälät ovat ottaneet näitä malleja myös hyllyyn. Mallistosta on tykätty kovasti ja se on saanut hyvän vastaanoton. Mallistosta löytyy pinkki flamingo, värikkäitä papukaijoja, retroja kukkakuoseja ja näihin sointuvat yksiväriset. Loistava mallisto rohkealle sisustajalle!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.