Kukkiva Freja

Uudet asukkaat halusivat mummulan vessaan väriä. Tapetiksi valittiin Freja-mallistosta kukkatapetti, jonka kukasta valikoitui seinään maalin sävyksi Tikkurilan Budoaari G477. Lattialaataksi valittiin Pro Double Grey 30 x 60 cm lattialaatta ja kylpyhuonekalusteen taakse Mio Magno Bianco matt 25 x 60 cm valkoinen seinälaatta.
Peilin edessä on mukava laittautua, kun takana on hempeä kukkakuvio. Lattialaatta sointuu hyvin kukan harmaaseen runkoon, mikä tuo hyvän kontrastin. Tapetista löytyvä vihreä sävy jäi varjostukseksi, koska sitä ei tässä tilassa haluttu korostaa.

Uuteen vessaan saatiin kivasti kotoisa mummulan tunnelma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.