Pikkuneidin huone

Meidän kodin remontti jatkui seuraavaksi 4-vuotiaan pikkuneidin huoneeseen, mistä lupasinkin kertoa. Ihastuin heti Decor Maisonin, Maison Babette -malliston tapettiin (kuosi 3701-14), jonka pohjalta lähdin rakentamaan huonetta. Tästäkin huoneesta sai lähteä huonetta pimentänyt ja pienentänyt tammiparketti.EnnenVanhaan tapettiin oli ilmestynyt myös pienen tytön taideteoksia, joita ei toivon mukaan uuteen tapettiin tule. Kaveriksi kukkatapetille valitsin Raschin Emilia-mallistosta kiiltävän, yksivärisen vaaleanpunaisen (kuosi 501148). Tästä tuli hyvä kontrasti täysin mattapintaiselle tapetille.Seinää tapetoidessani minun oli pakko pysähtyä ihailemaan tapetin kuosia, joka oli mielestäni erittäin helppo kohdistaa ja myös tapetoida.Loppusiivouksessa käytin Methodin pesuaineita. Lattian pesin puulle, parketille ja laminaatille soveltuvalla pesuaineella Sinin monitoimimoppia käyttäen. Yleispuhdistusaineena käytin granaattiomenan tuoksuista suihketta ja lasipinnat pyyhin ikkunasuihkeella.JälkeenHuoneen remontissa meni muutama päivä aikaa. Sisustamisessa piti tietenkin ottaa huomioon, että kaikki lelut ovat helposti myös pienen tytön käden ulottuvilla. Välillä on myös hyvä muistaa sisustustrendeistä huolimatta, että huoneen on hyvä olla asujansa näköinen. Tämän huoneen pieni tytön tyllerö oli uudesta huoneestaan hyvin innoissaan!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *