Lamella High Comfort valkomänty -laminaatti

Kerroin aikaisemmin pojan huoneen muutoksesta, josta aloitettiin myös kodin lattioiden uusiminen. 4-vuotiaan tytön huoneeseen vaihdettiin lattia seuraavaksi – tästä muutoksesta kerron tulevissa jutuissa tarkemmin.

Tässä hieman ensi katsausta tytön maailmaan.Laminaattina Lamella High Comfort valkomänty on kaksisauvainen ja lähes valkoinen, hieman helmiäisen harmaa. Laminaatin pohjassa on valmiina kopinasuoja, jolloin solumuovia ei tarvitse erikseen laittaa. Laminaatti on 8 mm paksuinen ja kopinasuojan kanssa 10 mm. Sen sävyyn on helppo yhdistää tapetit, maalien sävyt ja muu sisustus.Jos vaalea lattia on haaveena, suosittelen ehdottomasti tätä kuosia!

One thought on “Lamella High Comfort valkomänty -laminaatti

  1. kaija reinikkala says:

    Meille tulee juuri tuo valkomänty lattiohin parin viikon päästä 😊 RTV-myymälästä tietty 👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.