Vedenvihreää vierashuoneessa

Tässä vierashuoneessa on käytetty hienosti kevään trendiväreihin lukeutuvien vihreän ja sinisen eri sävyjä. Tapetin kuosi on hyvin skandinaavinen, mutta helposti yhdistettävissä myös muihin sisustustyyleihin. Pienen kuvionsa takia tapetti ei toimi kovin hyvin tehosteseinänä, vaan sitä on nimenomaan laitettava kaikille seinille.Huoneeseen on luotu tekstiileillä hyvää kontrastia – uskaliaasti käytetty ripaus punaista sointuu hyvin vihreiden sävyjen kanssa. Vierashuoneen käyttötarkoitusta on myös helppo muokata tulevaisuudessa, sillä kuosi on ajaton, eikä sido tilaa vain tiettyyn viitekehykseen.Erittäin hyvä esimerkki siitä, että laittakaa rohkeasti vaan tapettia kaikille seinille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.