Lucy in the Sky

Olemme saaneet Diek House Collection -toimitusmyyntiin pirtsakan ja värikkään Lucy in the Sky -malliston. Tässä mallistossa on käytetty runsaasti rohkeita värejä ja se onkin kaikkea muuta kuin tylsä! Vaaleat skandinaaviset sävyt ovat kääntymässä pikkuhiljaa rohkeampiin väreihin. Ja jos kuosit miellyttävät, löytyvät ne mallistosta myös beigen/harmaan sävyisinä.

Monet RTV:n myymälät ovat ottaneet näitä malleja myös hyllyyn. Mallistosta on tykätty kovasti ja se on saanut hyvän vastaanoton. Mallistosta löytyy pinkki flamingo, värikkäitä papukaijoja, retroja kukkakuoseja ja näihin sointuvat yksiväriset. Loistava mallisto rohkealle sisustajalle!

 

 

KWAI

Kwai-tapettimalliston suunnittelun inspiraation lähteenä on ollut luonnon monimuotoisuus ja värikylläisyys. Trooppisia banaanipuun ja palmunlehtikuoseja täydentävät herkät kolibrilintuaiheet. Kirsikkapuunkukat henkivät hienostunutta japanilaista tunnelmaa. Monipuolisessa mallistossa on runsas väriskaala ja geometriset kuviot tuovat kulmikkuutta ja kolmiulotteisuutta malliston pehmeään tyyliin. Tervetuloa myymälöihimme tutustumaan kauniiseen uutuusmallistoomme!

SYLVIE

Sylvie-mallistossa yhdistyy harmoninen skandinaavisuus niin värimaailman kuin kuosienkin suhteen. Herkkiä kukka- ja lehtikuoseja täydentää ajaton kapea kustavilaistyylinen raita. Hieman vintagehenkisellä ”tilkkukukka”-kuosilla saa luotua romanttisia sisustuskokonaisuuksia. Monipuolista mallistoa täydentää hillityt graafiset spiraalikuviot ja laaja yksiväristen kuosien valikoima.
Koko mallistoon pääset tutustumaan täältä.