KWAI

Kwai-tapettimalliston suunnittelun inspiraation lähteenä on ollut luonnon monimuotoisuus ja värikylläisyys. Trooppisia banaanipuun ja palmunlehtikuoseja täydentävät herkät kolibrilintuaiheet. Kirsikkapuunkukat henkivät hienostunutta japanilaista tunnelmaa. Monipuolisessa mallistossa on runsas väriskaala ja geometriset kuviot tuovat kulmikkuutta ja kolmiulotteisuutta malliston pehmeään tyyliin. Tervetuloa myymälöihimme tutustumaan kauniiseen uutuusmallistoomme!

SYLVIE

Sylvie-mallistossa yhdistyy harmoninen skandinaavisuus niin värimaailman kuin kuosienkin suhteen. Herkkiä kukka- ja lehtikuoseja täydentää ajaton kapea kustavilaistyylinen raita. Hieman vintagehenkisellä ”tilkkukukka”-kuosilla saa luotua romanttisia sisustuskokonaisuuksia. Monipuolista mallistoa täydentää hillityt graafiset spiraalikuviot ja laaja yksiväristen kuosien valikoima.
Koko mallistoon pääset tutustumaan täältä.

Gatsby

Kesän aikana Diek House -tilaustapetteihin saatiin uusi Gatsby-toimitusmyyntimallisto. Mallisto tulee laadukkaita tapetteja valmistavalta Khrômalta, jonka tehdas sijaitsee Belgiassa. Khrôma valmistaa tapettinsa ympäristöystävällisesti ekologisia arvoja kunnioittaen.Tästä mallistosta valitsin kaksi hyvin erilaista ja näyttävää mallia, jotka ovat poikkeuksellisia niin kuoseiltaan kuin väritykseltäänkin. Nämä kauniit, näyttävät mallit sopivat hyvin rohkeille sisustajille ja väreillään ne tuovat tyylikkyyttä myös julkisiin tiloihin.
Koko mallistoon pääset tutustumaan täältä.