SYLVIE

Sylvie-mallistossa yhdistyy harmoninen skandinaavisuus niin värimaailman kuin kuosienkin suhteen. Herkkiä kukka- ja lehtikuoseja täydentää ajaton kapea kustavilaistyylinen raita. Hieman vintagehenkisellä ”tilkkukukka”-kuosilla saa luotua romanttisia sisustuskokonaisuuksia. Monipuolista mallistoa täydentää hillityt graafiset spiraalikuviot ja laaja yksiväristen kuosien valikoima.
Koko mallistoon pääset tutustumaan täältä.

Gatsby

Kesän aikana Diek House -tilaustapetteihin saatiin uusi Gatsby-toimitusmyyntimallisto. Mallisto tulee laadukkaita tapetteja valmistavalta Khrômalta, jonka tehdas sijaitsee Belgiassa. Khrôma valmistaa tapettinsa ympäristöystävällisesti ekologisia arvoja kunnioittaen.Tästä mallistosta valitsin kaksi hyvin erilaista ja näyttävää mallia, jotka ovat poikkeuksellisia niin kuoseiltaan kuin väritykseltäänkin. Nämä kauniit, näyttävät mallit sopivat hyvin rohkeille sisustajille ja väreillään ne tuovat tyylikkyyttä myös julkisiin tiloihin.
Koko mallistoon pääset tutustumaan täältä.

Florentine-tapetti eteisessä

Aikaisemmassa jutussa kerroin Marjan ja Arin matkamuistoilla maustetusta olohuoneesta. Samaan kohteeseen Päivi suunnitteli myös eteiseen uuden ilmeen. Eteisessä kaikki muut pinnat pidettiin vaaleina, mutta ilmettä tuotiin tummapohjaisella tapetilla.Tapettia pidetään yleensä hyvin arkana valintana eteiseen, mutta tässä Florentine-mallistosta löytyneessä mallissa (449242) on erittäin hyvä pyyhinnänkesto. Vinyylipintaisen tapetin pinta kestää hyvin pyyhinnän kostealla sienellä tai pehmeällä harjalla.

Tässä kodissa jo eteinen luo näyttävän ensivaikutelman!