Sisustusuutuuksia Tanskasta

RTV:n myymälöihin on kevään aikana tullut kaikkea uutta kivaa! Kesä on melkein jo täällä, vaikka sään perusteella siltä ei aina vaikutakaan. Nyt on hyvä aika sisustaa kotia ja mökkiä kesäkuntoon niin ulkoa kuin sisältäkin. Olemme saaneet Tanskasta laadukkaita sisustustuotteita – tervetuloa tutustumaan niihin RTV:n myymälöihin! Tuotteet vaihtelevat myymälöittäin.

Lattiapäällysteuutuuksia julkisiin tiloihin

RTV-Yhtymä Oy:n edustaa Suomessa useita merkittäviä eurooppalaisia lattiapäällystevalmistajia, jotka ovat erikoistuneet julkisten tilojen lattiapäällysteiden valmistamiseen. Tunnetuimpia edustuksiamme ovat: Altro, Polyflor, Casalgrande Padana ja Amtico.

Julkisten tilojen lattioissa käytettävät materiaalit ovat olleet melkoisessa murroksessa viime vuosina, kun uusia erilaisia vaihtoehtoja on tullut paljon markkinoille. Tämä muutos on pirstaloinut toteutettavien kohteiden lattia kokonaisuuksia niin, että vain hyvin harvassa kohteessa lattiat toteutetaan yhdellä tai kahdella erilaisella lattiapäällysteellä.

Tekstiililattioiden, etenkin tekstiililaattojen, osuus markkinassa on kasvanut hyvin voimakkaasti. RTV-Yhtymä Oy:n kohdeosasto on aktiivinen toimija Suomen lattiapäällystemarkkinoilla ja on merkittävä toimija markkinoilla kaikilla yleisesti käytetyillä lattiapäällysteillä – myös tekstiililaatoilla.

Mallistot uudistuvat jatkuvasti, tässä on muutamia esimerkkejä uusimmista tuotteistamme:

TekstiililaatatTapibel Myriad, Incati

Lisätietoja:Tapibel Myrage, Incati

Lisätietoja:Carpet Collection, Amtico

Lisätietoja:

VinyylilankutSignature Acoustic, Amtico

Lisätietoja:Spacia Acoustic, Amtico

Lisätietoja:

MuovimatotSilentflor PUR, Polyflor

Lisätietoja:Bloc PUR, Polyflor

Lisätietoja:

Keraamiset laatatMarmoker, Casalgrande Padana

Lisätietoja:Steeltec, Casalgrande Padana

Lisätietoja:Beton, Casalgrande Padana

Lisätietoja:

Kattaviin julkisten tilojen lattiapäällyste mallistoihin pääset tutustumaan vielä tarkemmin osoitteessa www.kohdelattiat.fi

MESSUTERVEISIÄ SAKSASTA

Vuosittain tammikuussa järjestetään Saksassa Frankfurtissa HEIMTEXTIL-messut. Messuilla vierailee lähes 70.000 kävijää 137 eri maasta ja lähes 3000 näytteilleasettajaa 69 eri maasta.

HEIMTEXTIL-messut ovat alan tärkein maailmanlaajuinen tapahtuma, jossa on esillä erilaiset sisustustekstiilit, – trendit ja viimeisin design. Todella laajasta ja monipuolisesta valikoimasta kodin ja julkisen puolen tekstiileistä ja tarvikkeista on esillä mm. seuraavat tuoteryhmät:

  • sun/deco systems eli aurinkosuojat/markiisit/kaihtimet
  • verhoilumateriaalit
  • verhot / pöytäliinat
  • päiväpeitteet / lakanat/ tyynyt
  • kylpyhuonetekstiilit ja – tarvikkeet
  • tapetit

RTV-Yhtymä on jo monien vuosikymmenten ajan myös vieraillut näillä messuilla. Olemme alusta asti panostaneet tapettimallistojemme eurooppalaiseen laatuun ja designiin. Vuosikymmenten mittainen yhteistyö johtavien eurooppalaisten tapettitehtaiden kanssa antaa meille mahdollisuuden olla jatkuvassa kehityksessä alan muuttuvien sisustustrendien mukana ja näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina alan uusimmat ”sisustustuulet”. Laajan valikoiman lisäksi kehittelemme tapettitehtaiden kanssa yhteistyössä myös omia tapettimallistoja, joissa on otettu huomioon suomalaisen sisustajan yksilölliset kuosi- ja värimieltymykset.

Kevään tapettitrendit tarjoavat todella runsaan valikoiman niin kuosien kuin värimaailmankin suhteen. Monimuotoiset kukkakuosit, klassiset ornamentit ja ajattomat raidat ovat kestosuosikkeja. Luontoaiheiset puunrunko-, lehti- ja oksakuosit ovat skandinaavisen sisustajan mieleen. Maalaisromanttiset ruusut, mangoliat, hortensiat ja liljat kukkivat trenditietoisen sisustajan seinällä runsaina tänä keväänä. Rouhean rustiikkiset lauta- ja kivipinnat sekä vintage-tyyli täydentävät laajaa ja monipuolista kuosivalikoimaa.Tämän kevään tapettien värimaailmassa ollaan siirtymässä murrettujen, lämpöisten ja maan läheisten sävyjen suuntaan. Vaaleat skandinaaviset sävyt ovat aina varma valinta kodin tapettipintoihin. Tehoste- ja lisäväriä vaaleisiin kuoseihin saa yhdistämällä niihin herkkiä pastellisävyjä tai sinisen ja vihreän eri asteita.Tapettikuosien ja värimaailman runsaus ja monipuolisuus antaa tilaa ja vaihtoehtoja yksiölisyydelle, jolloin omat mieltymykset ovat aina muodissa. Runsaan tapettitarjonnan keskellä omaa valintaa helpottaa, kun etukäteen miettii oman mieluisen värimaailmansa ja sovittaa tapettikuosit kodin henkeen, tyyliin ja tunnelmaan sopiviksi.

Tervetuloa tutustumaan kevään uusiin, houkutteleviin ja monipuolisiin tapettimalleihimme!