Kevätmessut 2018

RTV oli mukana viime viikolla Messukeskuksessa järjestetyillä Kevätmessuilla. Osastolla oli mukava tunnelma messujen aikana. Kevään uusimmat tapetit tulivat hienosti esille työnäytöksissä. Messuvierailla oli myös mahdollisuus päästä kokeilemaan tapetointia. Ihmiset olivat kovin kiinnostuneita ja ottivat ilolla vastaan kevään pirteät värit. Useille tuli yllätyksenä, miten laaja valikoima RTV:ltä löytyy toinen toistaan kauniimpia tapettimalleja. Suurta suosiota saivat Lucy In The Sky -malliston flamingo, papukaija sekä ihanat väririkkaat kukkakuosit. Passepartout sekä Sound of Colorin -perhoskuosit saivat myös ihastelua. Mieluisia mallistoja olivat myös Factory III, Kwai sekä Emilia.Mukavaa alkanutta kevättä!

 

 

 

Väri-Kallen kukkapurkki

Kaarinassa Arin vaimo oli keksinyt kätevän hyötykäytön mökin terassin öljyämisen jälkeen Väri-Kallen Puuöljy -maalipurkille. Puhdistettuaan purkin hän istutti kukat käytettyyn maalipurkkiin. Näin sai Väri-Kallen Puuöljy -purkki uuden käyttötarkoituksen.

Oikein leppoisaa kesää!

Kesäterassi

Vietin juhannuksen tuttavapariskunnan luona Hangossa. Heidän terassinsa on valmistunut noin neljä vuotta sitten, mutta talon emäntä on joka vuosi keksinyt terassille jotain uuttaa kivaa. Tässä on hyvää vinkkiä niille, jotka suunnittelevat terassin rakentamista tänä kesänä.Terassi on rakennettu sileäpintaisesta vihreästä 28 x 120 kestopuusta, joka on käsitelty Tikkurilan Valtti kaluste- ja terassiöljyn valmissävyllä, kelonharmaa. Valokatteet on asennettu hieman vaaka-asentoon, jotta lumi ja vesi eivät jää seisomaan katteen päälle. Isäntä on myös upottanut katteen välipuihin kaiuttimet musiikin kuuntelua varten. Terassi on rajattu kalusteita käyttäen kahteen tilaan, oleskeluun ja ruokailuun. Merikaupungin tuntua tuovat kaiteet, jotka on koristeltu köysillä.Sohvakaluste ja sohvapöytä on rakennettu eurolavoista. Sohvapöytä on, vastoin kaikkia ohjeistuksia, päällystetty vain sisäkäyttöön tarkoitetulla Lamella High Comfortin tuhkatammi laminaatilla ja reunat on siistitty valkoisilla kulmalistoilla. Tämän kestävyydestä ulko-olosuhteissa olin todella epäileväinen, mutta kuitenkin laminaatti on kestänyt valokatteen alla nyt noin kolme vuotta.

Tällä terassilla on mukava viettää aikaa perheen tai isommallakin porukan kanssa!