Factory II -kuvatapetti

Nuoren miehen olohuoneen seinään tapetoitiin Factory II 445404 -kuvatapetti. Kaveritkin ihmettelevät aidon tuntuista ja rouhean näköistä tapettia. Kuvan koko 418,5 x 300 / 9 vuotaa, joista yksi vuota jätettiin laittamatta, koska tapetti rajautui juuri sopivasti vasemmalta leveään oviaukkoon. Muut seinät jätettiin valkoisiksi, jotta tapetti pääsee parhaiten oikeuksiinsa.Tapetointivaiheessa tarkistettiin vuotien järjestys lattialla, samoin se, miten asettelu olisi seinälle hyvä. Kuvatapetti on seinäliimalla kiinnitettävä, jolloin on helppo levittää tapetointitelalla liima ja laittaa vuota kerrallaan suoraan seinään. Kohdistuksessa piti olla tarkkana, koska sen haluttiin olevan täsmälleen oikein. Tapetoidun seinän leveydeksi tuli 3,72 m.Upean näköinen kuvatapetti, kiitokset kuvista Merjalle Lohjalle!

 

Lämminhenkinen olohuone

Tämä uusi omakotitalo on juuri valmistunut maalle. Olohuoneeseen on tuotu lämmintä henkeä pintamateriaaleilla – lattia, tapetti ja takan lämpö tuovat uuteen taloon heti kodin tuntua. Vaikka naiset yleensä päättävätkin pintamateriaalit, on tämän talon isäntä valinnut takan laatat hyvin onnistuneesti!

Takkaan valittiin kiiltävä valkoinen laatta, Polar Blanco Brillo 25 x 40 cm, ja keskelle tehostelaataksi laitettiin musta Pirita Daroca 16,5 x 50 cm. Kooltaan laatat menevät juuri oikein takan mittojen kanssa. Polttopuut on saatu kätevästi takan vieressä olevaan hyllykköön ja ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

Lattiaksi koko alakertaan valittiin Wicandersin Winter Pine -vinyylikorkki, joka sopii niin kuosiltaan kuin kestävyysominaisuuksiltaan hienosti koiratalouteen.Vastapäätä takkaa, sohvan taakse, on laitettu lautakuositapetti vakaan. Tapetti on mallistosta Factory 2, kuosi 446715. Tässäkään tapauksessa lautatapetti ei olisi toiminut pystyyn laitettuna yhtä hyvin kuin nyt vaakaan tapetoituna.Tässä olohuoneessa tulee varmasti vietettyä ihania yhteisiä hetkiä perheen kanssa!

 

 

 

 

 

 

 

Matkamuistoilla maustettu

hyvinkaa_lattia

Riihimäen RTV:llä työskentelevä Päivi suunnitteli Marjan ja Arin asunnon remontin siten, että se vastaisi sisustukseltaan paremmin tätä päivää. Asunto oli jo valmiiksi kaunis, mutta siitä haluttiin vielä parempi. Asukkailla on kauniita matkamuistoina tuotuja huonekaluja, tauluja, peilejä ja aitoja mattoja. Portaikon takorautaiset kaiteet Ari on hitsannut itse, ja kaiteet antoivat oman ilmeensä sisustukseen.hyvinkaa_keittio_01Päivi yhdisti olohuoneen ja ruokailuhuoneen samanlaisella tapetilla, joka löytyi Sophie Charlotte mallistosta. Olohuoneen tapetti on vaalea ornamenttikuvio 440546. Tapetti on valoisa, eikä kuvio ole liian vahva. Näin saatiin myös hienot taulut sovitettua paremmin sisustukseen mukaan.hyvinkaa_olohuone_02 hyvinkaa_keittio_02

Olohuoneen, ruokailutilan ja eteisen katot maalattiin Teknoksen Paneelikattomaalilla valkoiseksi ja uudeksi parketiksi valittiin Karelian Tammi Electric Light.

Kittaukset ja pohjamaalaukset veivät projektista aikaa, mutta ammattimiehet suoriutuivat tehtävästä erittäin hyvin. Hyvät pohjatyöt ja upeasti viimeistellyt listat tekivät lopputuloksesta erittäin laadukkaan näköisen.hyvinkaa_lattialistatOlohuone avautuu suoraan eteisestä, joten se tapetoitiin saman malliston raitatapetilla. Raidalla Päivi halusi lisätä korkeusvaikutelmaa eteistilaan ja samalla saatiin luotua kartanofiilistä ja harmoninen vaikutelma.

hyvinkaa_olohuone_03hyvinkaa_eteinen_01Lopputuloksesta tuli kaunis ja valoisa kokonaisuus, jossa ihanat matkamuistot pääsevät hienosti esille. Myöhemmin juttua saman asunnon muiden tilojen muutoksista.